Koninklijke sale! Extra 20% op veel! Koninklijke sale!
Mywalit

Medium Tri-fold Wallet Seascape

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 12 cm
Diepte 2 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 9 cm
Materiaal Leer
Merk Mywalit
Merk kleurnaam Seascape
Merk product code 106
Opberg opties 1 buitenvak met ritssluiting
Type sluiting Druksluiting

Op zoek naar een praktische en stijlvolle portemonnee? Dan is de Medium Tri-fold Wallet van Mywalit echt iets voor jou. Deze portemonnee behoort tot de categorie Tri-Fold Portefeuilles en is perfect voor volwassenen.

De Medium Tri-fold Wallet heeft een breedte van 12 cm, een diepte van 2 cm en een hoogte van 9 cm. Hierdoor past hij gemakkelijk in je tas of broekzak. Het materiaal van deze portemonnee is hoogwaardig leer, wat zorgt voor een luxe uitstraling en duurzaamheid.

Met de druksluiting kun je de portemonnee eenvoudig openen en sluiten. Daarnaast biedt de Medium Tri-fold Wallet voldoende opbergmogelijkheden. Zo heeft hij een buitenvak met ritssluiting waarin je bijvoorbeeld muntgeld kunt bewaren.

De Medium Tri-fold Wallet is verkrijgbaar in de kleur Seascape, wat zorgt voor een frisse en trendy uitstraling. De productcode van deze portemonnee is 106, waardoor je hem gemakkelijk kunt vinden in onze collectie.

Kortom, de Medium Tri-fold Wallet van Mywalit is de ideale keuze voor wie op zoek is naar een praktische, stijlvolle en duurzame portemonnee. Bestel hem vandaag nog en geniet van het gemak en de luxe die deze portemonnee biedt!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies