Eastpak

Crew Single Ultra Marine

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 13 cm
Diepte 13.5 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 9.5 cm
Kleur hardware Zwart
Materiaal Nylon
Merk Eastpak
Merk kleurnaam Ultra Marine
Merk product code EK000371
Ruimte voor briefgeld True
Ruimte voor muntgeld True
Type sluiting Ritssluiting
Woonruimte Kantoor

Ben je op zoek naar een praktische en stijlvolle portefeuille? Dan is de Crew Single van Eastpak perfect voor jou. Deze Tri-Fold portefeuille is ideaal voor volwassenen en heeft een afmeting van 13 cm breed, 13.5 cm diep en 9.5 cm hoog.

De Crew Single is gemaakt van duurzaam nylon materiaal en heeft een mooie Ultra Marine kleur, wat zorgt voor een trendy uitstraling. De zwarte hardware details geven de portefeuille een stoere touch.

Met deze portefeuille heb je genoeg ruimte voor al je essentials. Er is plaats voor zowel briefgeld als muntgeld, dankzij de handige vakjes. De ritssluiting zorgt ervoor dat alles veilig opgeborgen blijft, zelfs als je onderweg bent naar kantoor.

De Crew Single van Eastpak is niet alleen praktisch, maar ook een fashion statement. Met zijn hoogwaardige kwaliteit en trendy design is deze portefeuille een must-have accessoire voor elke modebewuste volwassene.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies