Orbitkey

Leather Key Organiser Olive

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 2.5 cm
Diepte 2 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 8.5 cm
Materiaal Leer
Merk Orbitkey
Merk kleurnaam Olive
Merk product code KLTB-507

Ben je het zat om je sleutels kwijt te raken in je tas of broekzak? Dan is de Leather Key Organiser van Orbitkey de perfecte oplossing voor jou. Deze handige sleutelhanger is gemaakt van hoogwaardig leer en heeft een breedte van 2.5 cm, een diepte van 2 cm en een hoogte van 8.5 cm.

De Leather Key Organiser is speciaal ontworpen voor volwassenen die graag georganiseerd willen blijven. Met deze sleutelhanger kun je al je sleutels netjes bij elkaar houden, waardoor je ze nooit meer kwijtraakt. Het merk Orbitkey staat bekend om zijn kwaliteit en duurzaamheid, en deze sleutelhanger is daar geen uitzondering op.

De Leather Key Organiser is gemaakt van echt leer, wat zorgt voor een luxe uitstraling. De kleur van deze sleutelhanger is Olive, wat een stijlvolle en trendy keuze is. Het merk kleurnaam en product code zijn respectievelijk "Olive" en "KLTB-507". Met deze sleutelhanger voeg je niet alleen functionaliteit toe aan je dagelijkse leven, maar ook een vleugje stijl.

Wacht niet langer en bestel nu de Leather Key Organiser van Orbitkey. Met deze sleutelhanger ben je altijd georganiseerd en stijlvol onderweg. Mis deze kans niet!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies