Trixie

Wallet Mr. Polar Bear Mr. Polar bear

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 9 cm
Diepte 2.5 cm
Doelgroep Kinderen
Hoogte 9 cm
Materiaal Katoen
Merk Trixie
Merk kleurnaam Mr. Polar bear
Merk product code 78-202
Ruimte voor briefgeld True
Ruimte voor muntgeld True
Serie Mr Polar Bear

Ben je op zoek naar een schattige portemonnee voor kinderen? Dan is de Wallet Mr. Polar Bear van Trixie echt iets voor jou! Deze portemonnee behoort tot de categorie Ritsportefeuilles en heeft een uniek ontwerp met het merk kleurnaam "Mr. Polar bear". Met een breedte van 9 cm, een diepte van 2.5 cm en een hoogte van 9 cm is deze portemonnee compact en handig in gebruik.

De Wallet Mr. Polar Bear is gemaakt van hoogwaardig katoen, waardoor hij zacht aanvoelt en duurzaam is. Het merk Trixie staat bekend om zijn kwaliteitsproducten en deze portemonnee is daar geen uitzondering op. Met de merk product code "78-202" weet je zeker dat je een authentiek product in handen hebt.

Deze portemonnee biedt voldoende ruimte voor zowel briefgeld als muntgeld. Met de handige rits kun je je geld veilig opbergen en ben je altijd goed georganiseerd. De Wallet Mr. Polar Bear maakt deel uit van de serie "Mr Polar Bear", waardoor hij perfect past bij andere items uit dezelfde collectie.

Met de Wallet Mr. Polar Bear van Trixie heb je niet alleen een praktische portemonnee, maar ook een trendy accessoire. De schattige afbeelding van de ijsbeer maakt deze portemonnee extra leuk voor kinderen. Bestel nu en geef je kind een stijlvolle en functionele portemonnee!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies