The Little Green Bag

Wallet Bay emerald

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 18 cm
Diepte 1.5 cm
Doelgroep Dames
Hoogte 9 cm
Kleur hardware Goudkleurig
Materiaal Kunstleer
Merk The Little Green Bag
Merk kleurnaam emerald
Merk product code 23780
Opberg opties 1 binnenvak met ritssluiting, 4 open binnenvakken
Ruimte voor briefgeld True
Ruimte voor muntgeld True
Type sluiting Druksluiting

De Wallet Bay is een stijlvolle ritsportefeuille voor dames van het merk The Little Green Bag. Met zijn afmetingen van 18 cm breed, 9 cm hoog en 1.5 cm diep, is deze portefeuille compact en handig om mee te nemen. Het kunstleren materiaal geeft een luxe uitstraling, terwijl de goudkleurige hardware een vleugje elegantie toevoegt.

De Wallet Bay heeft een druksluiting, waardoor je je waardevolle spullen veilig kunt opbergen. Met 1 binnenvak met ritssluiting en 4 open binnenvakken biedt deze portefeuille voldoende opbergmogelijkheden voor al je benodigdheden. Of je nu briefgeld, muntgeld of andere items wilt meenemen, deze portefeuille heeft ruimte voor alles.

De Wallet Bay is verkrijgbaar in de prachtige kleur "emerald", wat zorgt voor een opvallende en trendy look. Met de merkproductcode 23780 weet je zeker dat je een kwaliteitsproduct in handen hebt. Deze portefeuille is speciaal ontworpen voor dames die op zoek zijn naar een praktische en modieuze accessoire.

Met de Wallet Bay van The Little Green Bag heb je alles wat je nodig hebt binnen handbereik. Bestel vandaag nog en geniet van de perfecte combinatie van stijl en functionaliteit!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies