Koninklijke sale! Extra 20% op veel! Koninklijke sale!
Ted Baker

Garceta Camel

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 15 cm
Diepte 2 cm
Doelgroep Dames
Hoogte 10 cm
Kleur hardware Goudkleurig
Materiaal Leer
Merk Ted Baker
Merk kleurnaam Camel
Merk product code 261374
Ruimte voor briefgeld True
Ruimte voor muntgeld True
Type sluiting Ritssluiting

Op zoek naar een stijlvolle en praktische portemonnee? Maak kennis met Garceta, een trendy ritsportefeuille van het bekende merk Ted Baker. Deze portemonnee is speciaal ontworpen voor dames en heeft een afmeting van 15 cm breed, 10 cm hoog en 2 cm diep. Met zijn goudkleurige hardware en camelkleurige leren materiaal straalt Garceta luxe en elegantie uit.

Met Garceta heb je genoeg ruimte voor al je essentials. Deze portemonnee heeft niet alleen vakjes voor briefgeld en muntgeld, maar ook een handige ritssluiting om alles veilig op te bergen. Geen gedoe meer met losse munten of verfrommelde bankbiljetten!

Deze Ted Baker ritsportefeuille heeft een unieke productcode van 261374, waardoor je zeker weet dat je een authentiek en hoogwaardig product in handen hebt. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe portemonnee voor jezelf of als cadeau voor iemand anders, Garceta is de perfecte keuze.

Met zijn combinatie van stijlvol design, hoogwaardig leer en praktische functies is Garceta de ideale metgezel voor elke modebewuste vrouw. Bestel vandaag nog jouw eigen Ted Baker Garceta ritsportefeuille en geniet van de perfecte mix van functionaliteit en fashion!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies