Studio Noos

Teddy Wallet ecru

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 12 cm
Diepte 3 cm
Doelgroep Dames
Droogvoorschriften Niet geschikt voor de droger
Hoogte 12 cm
Materiaal Polyester
Merk Studio Noos
Merk kleurnaam ecru
Ruimte voor briefgeld True
Ruimte voor muntgeld True
Type sluiting Ritssluiting
Wasvoorschriften 30 graden

De Teddy Wallet van Studio Noos is een must-have accessoire voor dames die op zoek zijn naar een stijlvolle en praktische portemonnee. Met een breedte van 12 cm, een diepte van 3 cm en een hoogte van 12 cm, biedt deze portemonnee voldoende ruimte voor al je benodigdheden.

Gemaakt van hoogwaardig polyester materiaal, is de Teddy Wallet duurzaam en gemakkelijk te onderhouden. De ecru kleur geeft een trendy en tijdloze uitstraling aan deze portemonnee.

Met een ritssluiting als type sluiting, kun je er zeker van zijn dat je geld en andere waardevolle spullen veilig opgeborgen zijn. Deze portemonnee heeft ook ruimte voor zowel briefgeld als muntgeld, waardoor het perfect is voor dagelijks gebruik.

De Teddy Wallet is ontworpen voor dames en is niet geschikt voor de droger. Om de kwaliteit en kleur van deze portemonnee te behouden, raden we aan om het op 30 graden te wassen volgens de wasvoorschriften.

Met de Teddy Wallet van Studio Noos heb je niet alleen een praktische portemonnee, maar ook een trendy accessoire dat je outfit compleet maakt. Bestel vandaag nog en geniet van de functionaliteit en stijl die deze portemonnee te bieden heeft!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies