Mister Miara

Isla Purse Olive Night

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 20 cm
Diepte 3 cm
Doelgroep Dames
Hoogte 10.5 cm
Kleur hardware Goudkleurig
Materiaal Kunstleer
Merk Mister Miara
Merk kleurnaam Olive Night
Merk product code 3607
Opberg opties 1 binnenvak met ritssluiting, 3 open binnenvakken
Ruimte voor briefgeld True
Ruimte voor muntgeld True
Type sluiting Ritssluiting

Ben je op zoek naar een stijlvolle en praktische portemonnee? Dan is de Isla Purse van Mister Miara perfect voor jou! Deze trendy ritsportefeuille is speciaal ontworpen voor dames en heeft een informele maar professionele uitstraling.

De Isla Purse heeft een breedte van 20 cm, een diepte van 3 cm en een hoogte van 10.5 cm, waardoor hij compact genoeg is om in je tas te passen, maar toch voldoende ruimte biedt voor al je essentials. De goudkleurige hardware geeft een luxe touch aan de portemonnee en zorgt ervoor dat hij er elegant uitziet.

De Isla Purse is gemaakt van hoogwaardig kunstleer, wat niet alleen duurzaam is, maar ook een luxe uitstraling heeft. De portemonnee is verkrijgbaar in de kleur Olive Night, een unieke kleur die perfect past bij elke outfit. Met de merkproductcode 3607 weet je zeker dat je een authentiek product van Mister Miara in handen hebt.

Wat deze portemonnee echt onderscheidt, zijn de handige opbergopties. Hij heeft een binnenvak met ritssluiting, ideaal voor het veilig opbergen van je waardevolle spullen. Daarnaast zijn er ook 3 open binnenvakken waarin je gemakkelijk je pasjes en bonnetjes kunt bewaren. En het beste van alles? Er is voldoende ruimte voor zowel briefgeld als muntgeld!

De Isla Purse sluit met een ritssluiting, waardoor je portemonnee altijd goed afgesloten is en je geen zorgen hoeft te maken dat je spullen eruit vallen. Deze praktische sluiting zorgt ervoor dat je snel en gemakkelijk toegang hebt tot je geld en pasjes.

Met de Isla Purse van Mister Miara heb je niet alleen een functionele portemonnee, maar ook een fashion statement. Bestel nu en voeg deze must-have accessoire toe aan je collectie!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies