Michael Kors

Jet Set Double Zip Wristlet black & silver hardware

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 18.5 cm
Diepte 3 cm
Doelgroep Dames
Hoogte 11 cm
Kleur hardware Zilverkleurig
Materiaal Leer
Merk Michael Kors
Merk kleurnaam black & silver hardware
Merk product code 34F9SAFW4L
Opberg opties 2 binnenvakken met ritssluiting, 2 open binnenvakken
Ruimte voor briefgeld True
Ruimte voor muntgeld True
Serie Jet Set
Type sluiting Druksluiting

De Jet Set Double Zip Wristlet van Michael Kors is een stijlvolle ritsportefeuille voor dames. Gemaakt van hoogwaardig leer en voorzien van zilverkleurige hardware, is deze portefeuille een perfecte aanvulling op elke outfit. Met een breedte van 18.5 cm, een diepte van 3 cm en een hoogte van 11 cm, biedt deze portefeuille voldoende ruimte voor al je essentials.

De Jet Set Double Zip Wristlet heeft een druksluiting en is onderdeel van de populaire Jet Set serie. Het merkproductcode is 34F9SAFW4L en de kleurnaam is black & silver hardware. Deze portefeuille heeft twee binnenvakken met ritssluiting en twee open binnenvakken, waardoor je al je benodigdheden georganiseerd kunt houden.

Wat deze portefeuille echt handig maakt, is dat het ruimte biedt voor zowel briefgeld als muntgeld. Geen gedoe meer met aparte vakjes, alles past netjes in deze portefeuille. Of je nu onderweg bent of een avondje uit gaat, de Jet Set Double Zip Wristlet is de perfecte metgezel.

Met het merk Michael Kors weet je dat je kiest voor kwaliteit en stijl. Deze ritsportefeuille is geen uitzondering. Met zijn tijdloze ontwerp en duurzaam materiaal, zal de Jet Set Double Zip Wristlet je niet teleurstellen. Bestel vandaag nog en voeg deze must-have accessoire toe aan je collectie!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies