LouLou Essentiels

SLB Queen black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 19 cm
Diepte 4 cm
Doelgroep Dames
Hoogte 11 cm
Kleur hardware Zilverkleurig
Materiaal Leer
Merk LouLou Essentiels
Merk kleurnaam black
Merk product code SLB111S
Ruimte voor briefgeld True
Ruimte voor muntgeld True
Stijl Trendy
Type sluiting Ritssluiting

Ben je op zoek naar een trendy ritsportefeuille die perfect bij jouw stijl past? Dan is de SLB Queen van LouLou Essentiels een absolute must-have! Met een breedte van 19 cm, een diepte van 4 cm en een hoogte van 11 cm is deze portefeuille compact genoeg om overal mee naartoe te nemen, maar biedt toch voldoende ruimte voor al je essentials.

De SLB Queen is gemaakt van hoogwaardig leer en heeft een zilverkleurige ritssluiting, wat zorgt voor een stijlvolle uitstraling. Het zwarte design geeft deze portefeuille een tijdloze en elegante look. Met de merkproductcode SLB111S weet je zeker dat je een kwaliteitsproduct in handen hebt.

Deze ritsportefeuille is speciaal ontworpen voor dames en biedt verschillende handige opbergmogelijkheden. Je kunt er niet alleen al je briefgeld en muntgeld in kwijt, maar ook je belangrijke pasjes en andere essentials. Dankzij de ritssluiting blijven al je spullen veilig opgeborgen.

Met de SLB Queen van LouLou Essentiels ben je niet alleen praktisch georganiseerd, maar loop je ook nog eens in stijl rond. Bestel deze trendy ritsportefeuille vandaag nog en maak een fashion statement!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies