Koninklijke sale! Extra 20% op veel! Koninklijke sale!
DKNY

Bryant Small Zip Around black gold

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 12.5 cm
Diepte 2 cm
Doelgroep Dames
Hoogte 10.5 cm
Kleur hardware Goudkleurig
Materiaal Leer
Merk DKNY
Merk kleurnaam black gold
Merk product code R8313656
Opberg opties 1 binnenvak met ritssluiting, 1 open binnenvak
Ruimte voor briefgeld True
Ruimte voor muntgeld True
Type sluiting Ritssluiting

De Bryant Small Zip Around is een stijlvolle ritsportefeuille voor dames van het merk DKNY. Gemaakt van hoogwaardig leer in de kleur black gold, straalt deze portefeuille luxe en elegantie uit. De goudkleurige hardware voegt een vleugje glamour toe aan het ontwerp.

Met een breedte van 12.5 cm, een diepte van 2 cm en een hoogte van 10.5 cm, heeft deze portefeuille de perfecte afmetingen om al je essentiële items georganiseerd te houden. Het biedt voldoende ruimte voor briefgeld en muntgeld, dankzij de aanwezigheid van een binnenvak met ritssluiting en een open binnenvak.

De Bryant Small Zip Around is niet alleen praktisch, maar ook stijlvol. De ritssluiting zorgt ervoor dat al je waardevolle spullen veilig opgeborgen zijn. Of je nu een avondje uit gaat of gewoon je dagelijkse bezigheden hebt, deze portefeuille is de perfecte metgezel.

Met de merkproductcode R8313656 ben je verzekerd van een authentiek DKNY-product. Het merk DKNY staat bekend om zijn kwaliteit en vakmanschap, en deze portefeuille is daar geen uitzondering op.

Als je op zoek bent naar een ritsportefeuille die zowel functioneel als trendy is, dan is de Bryant Small Zip Around de ideale keuze. Bestel nu en voeg een vleugje luxe toe aan je dagelijkse stijl!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies