Koninklijke sale! Extra 20% op veel! Koninklijke sale!
Dakine

Soho Wallet Night Tropical

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 11.5 cm
Diepte 2.5 cm
Doelgroep Volwassenen
Duurzaamheid Gerecycled
Hoogte 9.5 cm
Kleur hardware Zwart
Materiaal Gerecycled polyester
Merk Dakine
Merk kleurnaam Night Tropical
Merk product code D10003593
Opberg opties 1 open buitenvak
Ruimte voor briefgeld True
Ruimte voor muntgeld True
Serie Soho
Type sluiting Ritssluiting

De Soho Wallet van Dakine is een stijlvolle en praktische ritsportefeuille voor volwassenen. Met zijn afmetingen van 11.5 cm breed, 2.5 cm diep en 9.5 cm hoog, biedt deze portefeuille voldoende ruimte voor al je essentiële items. Gemaakt van gerecycled polyester, draagt deze portefeuille ook bij aan duurzaamheid.

De Soho Wallet heeft een ritssluiting, waardoor je al je waardevolle spullen veilig kunt opbergen. Het zwarte hardware detail voegt een vleugje elegantie toe aan het ontwerp. Met 1 open buitenvak kun je gemakkelijk bij je meest gebruikte kaarten of contant geld.

De Night Tropical kleur van deze portefeuille is een opvallende keuze die je persoonlijkheid weerspiegelt. Met de merknaam Dakine ben je verzekerd van kwaliteit en vakmanschap. De Soho Wallet is onderdeel van de Soho serie, waardoor het perfect past bij andere accessoires uit dezelfde collectie.

Met ruimte voor zowel briefgeld als muntgeld, is deze portefeuille ideaal voor dagelijks gebruik. Bovendien is het materiaal gerecycled, waardoor je ook nog eens bijdraagt aan een duurzame levensstijl. Kies voor de Soho Wallet en geniet van stijl en functionaliteit in één!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies