Cowboysbag

The Purse Croco Black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 20 cm
Diepte 2 cm
Doelgroep Dames
Hoogte 11 cm
Materiaal Leer
Merk Cowboysbag
Merk kleurnaam Croco Black
Merk product code 1304
Ruimte voor briefgeld True
Ruimte voor muntgeld True
Type sluiting Ritssluiting

Ben je op zoek naar een stijlvolle portemonnee die perfect bij jouw outfit past? Dan is The Purse van Cowboysbag de ideale keuze voor jou. Deze prachtige ritsportefeuille is speciaal ontworpen voor dames en is gemaakt van hoogwaardig leer. Met een breedte van 20 cm, een diepte van 2 cm en een hoogte van 11 cm, biedt deze portemonnee voldoende ruimte voor al jouw essentials.

Deze specifieke uitvoering van The Purse heeft een trendy croco black kleur, wat zorgt voor een opvallende en moderne uitstraling. De ritssluiting zorgt ervoor dat al jouw waardevolle spullen veilig opgeborgen zijn. Of je nu briefgeld, muntgeld of pasjes wilt meenemen, deze portemonnee biedt voldoende ruimte voor alles wat je nodig hebt.

Met de merkproductcode 1304 ben je verzekerd van een authentiek product van Cowboysbag, een gerenommeerd merk dat bekend staat om zijn kwaliteit en vakmanschap. Deze portemonnee is niet alleen praktisch, maar ook een fashion statement op zich. Het is de perfecte accessoire om jouw persoonlijke stijl te laten zien.

Wacht niet langer en voeg The Purse toe aan jouw collectie. Met zijn tijdloze design en duurzaam materiaal zal deze ritsportefeuille je jarenlang plezier bieden. Bestel nu en geniet van de perfecte combinatie van functionaliteit en stijl!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies