Berba

Barbarossa Femme Damesportemonnee Military

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 8 cm
Diepte 3 cm
Doelgroep Dames
Hoogte 11 cm
Kleur hardware Gunmetal
Materiaal Leer
Merk Berba
Merk kleurnaam Military
Merk product code 829-910
Opberg opties 1 binnenvak met ritssluiting, 1 buitenvak met ritssluiting, 2 open binnenvakken
Ruimte voor briefgeld True
Ruimte voor muntgeld True
Schouderband Verstelbaar
Serie Barbarossa Femme
Stijl Stoer

De Barbarossa Femme Damesportemonnee is een stoere toevoeging aan jouw accessoirecollectie. Met een breedte van 8 cm, een diepte van 3 cm en een hoogte van 11 cm, biedt deze portemonnee voldoende ruimte voor al jouw essentials. Gemaakt van hoogwaardig leer en voorzien van gunmetal hardware, straalt deze portemonnee kwaliteit en stijl uit.

Speciaal ontworpen voor dames, is deze portemonnee perfect afgestemd op jouw behoeften. Met opbergopties zoals een binnenvak met ritssluiting, een buitenvak met ritssluiting en twee open binnenvakken, kun je gemakkelijk je geld, pasjes en andere benodigdheden georganiseerd houden. Daarnaast is er ruimte voor zowel briefgeld als muntgeld, waardoor je alles bij de hand hebt.

De Barbarossa Femme Damesportemonnee is niet alleen praktisch, maar ook veelzijdig. De verstelbare schouderband zorgt ervoor dat je de portemonnee op verschillende manieren kunt dragen, afhankelijk van je voorkeur en outfit. De Military kleurnaam van het merk Berba geeft een stoere uitstraling aan deze portemonnee, waardoor het een echte eyecatcher wordt.

Als onderdeel van de Barbarossa Femme serie, is deze portemonnee een perfecte aanvulling op de rest van de collectie. Of je nu op zoek bent naar een portemonnee voor dagelijks gebruik of voor een speciale gelegenheid, de Barbarossa Femme Damesportemonnee biedt de ideale combinatie van functionaliteit en stijl.

Upgrade jouw accessoiregame met de Barbarossa Femme Damesportemonnee en geniet van de perfecte mix van stoerheid en elegantie.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies