Koninklijke sale! Extra 20% op veel! Koninklijke sale!
Ted Baker

Garcia Pale Pink

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 13 cm
Diepte 1 cm
Doelgroep Dames
Hoogte 8 cm
Materiaal Leer
Merk Ted Baker
Merk kleurnaam Pale Pink
Merk product code 258866
Opberg opties 1 open buitenvak
Type sluiting Ritssluiting

Ben je op zoek naar een stijlvolle en praktische portemonnee? Dan is de Garcia van Ted Baker echt iets voor jou! Deze Ritsportefeuille is speciaal ontworpen voor dames en is gemaakt van hoogwaardig leer. Met een breedte van 13 cm, een diepte van 1 cm en een hoogte van 8 cm, heeft deze portemonnee de perfecte afmetingen om al je essentiële items veilig op te bergen.

De Garcia heeft een ritssluiting, waardoor je je geld, pasjes en andere waardevolle spullen veilig kunt bewaren. Daarnaast heeft deze portemonnee ook nog een handig open buitenvak, waar je snel en gemakkelijk bij kunt. Zo hoef je nooit lang te zoeken naar je belangrijkste items!

De Garcia is uitgevoerd in een prachtige kleur genaamd "Pale Pink", wat zorgt voor een vrouwelijke en elegante uitstraling. Het merk Ted Baker staat bekend om zijn kwaliteit en stijlvolle ontwerpen, en dat is zeker terug te zien in deze portemonnee. Met de unieke productcode 258866 weet je zeker dat je een authentiek Ted Baker item in handen hebt.

Of je nu op zoek bent naar een nieuwe portemonnee voor jezelf of als cadeau voor iemand anders, de Garcia is een uitstekende keuze. Met zijn combinatie van functionaliteit, stijl en kwaliteit zal deze portemonnee zeker indruk maken. Bestel de Garcia vandaag nog en geniet van een trendy accessoire dat perfect past bij elke outfit!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies