Ted Baker

Briell Black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 14 cm
Diepte 1 cm
Doelgroep Dames
Hoogte 8 cm
Kleur hardware Goudkleurig
Materiaal Leer
Merk Ted Baker
Merk kleurnaam Black
Merk product code 254044
Ruimte voor muntgeld True
Type sluiting Ritssluiting

Op zoek naar een stijlvolle portemonnee die perfect past bij jouw outfit? Maak kennis met Briell, een prachtige pasjes portefeuille van het bekende merk Ted Baker. Met zijn elegante zwarte kleur en goudkleurige hardware is deze portemonnee een echte eyecatcher.

De Briell portemonnee is gemaakt van hoogwaardig leer, waardoor hij niet alleen duurzaam is, maar ook een luxe uitstraling heeft. Met een breedte van 14 cm, een diepte van 1 cm en een hoogte van 8 cm is deze portemonnee compact en handig om mee te nemen.

Speciaal ontworpen voor dames, biedt deze portemonnee voldoende ruimte voor al jouw pasjes en muntgeld. Dankzij de ritssluiting blijven je waardevolle spullen veilig opgeborgen. Met de merkproductcode 254044 weet je zeker dat je een authentiek Ted Baker item in handen hebt.

Met Briell heb je niet alleen een praktische portemonnee, maar ook een fashion statement. Bestel vandaag nog jouw eigen Briell pasjes portefeuille en maak jouw outfit helemaal compleet!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies