Secrid

Slimwallet Rango brown brown

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 6.8 cm
Diepte 1.6 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 10.2 cm
Kleur hardware Zwart
Materiaal Leer, Aluminium
Merk Secrid
Merk kleurnaam brown brown
Opberg opties 3 open binnenvakken
Ruimte voor briefgeld True
Serie Slimwallet
Type sluiting Vouwsluiting

De Slimwallet Rango is een stijlvolle pasjeshouder van het merk Secrid. Met zijn compacte formaat van 6.8 cm breed, 1.6 cm diep en 10.2 cm hoog, is deze portemonnee perfect voor volwassenen die op zoek zijn naar een handige en trendy manier om hun pasjes en briefgeld op te bergen.

Gemaakt van hoogwaardig leer en aluminium, straalt de Slimwallet Rango kwaliteit en duurzaamheid uit. De zwarte kleur hardware voegt een vleugje elegantie toe aan het geheel. Het merk Secrid staat bekend om zijn vakmanschap en aandacht voor detail, en dat is te zien aan deze prachtige pasjeshouder.

Met 3 open binnenvakken biedt de Slimwallet Rango voldoende opbergmogelijkheden voor al je pasjes. Daarnaast is er ook ruimte voor briefgeld, zodat je alles wat je nodig hebt gemakkelijk bij de hand hebt. De vouwsluiting zorgt ervoor dat je pasjes veilig op hun plaats blijven, terwijl je toch snel toegang hebt tot je essentials.

De Slimwallet Rango maakt deel uit van de Slimwallet serie van Secrid. Met zijn bruine kleurnaam "brown brown" is deze pasjeshouder een tijdloze keuze die bij elke outfit past. Of je nu naar je werk gaat, een avondje uit of op reis bent, de Slimwallet Rango is de ideale metgezel voor elke modebewuste volwassene.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies