Secrid

Miniwallet Rango black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 6.5 cm
Diepte 2.1 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 10.2 cm
Kleur hardware Zwart
Materiaal Aluminium, Leer
Merk Secrid
Merk kleurnaam black
Ruimte voor briefgeld True
Ruimte voor muntgeld True
Serie Miniwallet
Type sluiting Druksluiting

De Miniwallet Rango is een stijlvolle pasjeshouder van het merk Secrid. Met zijn compacte formaat van 6.5 cm breed, 2.1 cm diep en 10.2 cm hoog, is deze portemonnee perfect voor volwassenen die graag georganiseerd willen blijven. Het materiaal van de Miniwallet Rango is een combinatie van aluminium en leer, wat zorgt voor een duurzame en luxe uitstraling.

De Miniwallet Rango is uitgerust met een handige druksluiting, waardoor je pasjes veilig opgeborgen blijven. Daarnaast biedt deze portemonnee ruimte voor zowel briefgeld als muntgeld, waardoor je al je benodigdheden gemakkelijk kunt meenemen. De zwarte kleur van de hardware geeft de Miniwallet Rango een moderne en trendy uitstraling.

De Miniwallet Rango maakt deel uit van de Miniwallet serie van Secrid, wat staat voor kwaliteit en vakmanschap. Met zijn zwarte kleurnaam is deze pasjeshouder tijdloos en past hij perfect bij elke outfit. Of je nu naar je werk gaat of een avondje uit, de Miniwallet Rango is de ideale accessoire om al je pasjes georganiseerd en stijlvol bij je te dragen.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies