Secrid

Miniwallet Matte black & red

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 6.5 cm
Diepte 2.1 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 10.2 cm
Kleur hardware Zwart
Materiaal Aluminium, Leer
Merk Secrid
Merk kleurnaam black & red
Ruimte voor briefgeld True
Serie Miniwallet
Type sluiting Druksluiting

Op zoek naar een compacte portemonnee die perfect in je zak past? Dan is de Miniwallet Matte van Secrid precies wat je nodig hebt. Deze pasjeshouder is gemaakt van hoogwaardig aluminium en leer, waardoor hij niet alleen stijlvol is, maar ook duurzaam en praktisch. Met een breedte van 6.5 cm, een diepte van 2.1 cm en een hoogte van 10.2 cm, biedt deze portemonnee voldoende ruimte voor al je pasjes en zelfs briefgeld.

De Miniwallet Matte is ontworpen voor volwassenen en heeft een zwarte kleur hardware, wat een moderne en trendy uitstraling geeft. De portemonnee is onderdeel van de Miniwallet serie van Secrid en heeft een handige druksluiting, waardoor je pasjes veilig opgeborgen zijn. De zwarte & rode kleurnaam van dit merk voegt een vleugje kleur toe aan je dagelijkse stijl.

Met deze Miniwallet Matte hoef je je geen zorgen te maken over het verliezen van pasjes of het rommelig worden van je portemonnee. Dankzij het slimme ontwerp en de hoogwaardige materialen is deze pasjeshouder niet alleen functioneel, maar ook een fashion statement. Bestel nu en geniet van de perfecte combinatie van stijl en gemak!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies