Secrid

Miniwallet Cleo lavender

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 6.5 cm
Diepte 2.1 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 10.2 cm
Kleur hardware Zwart
Materiaal Leer, Aluminium
Merk Secrid
Merk kleurnaam lavender
Ruimte voor briefgeld True
Ruimte voor muntgeld True
Serie Miniwallet
Type sluiting Druksluiting

De Miniwallet Cleo is een stijlvolle pasjeshouder voor volwassenen. Met een breedte van 6.5 cm, een diepte van 2.1 cm en een hoogte van 10.2 cm, is deze portemonnee compact en handig voor dagelijks gebruik. Het zwarte hardware en de lavendelkleurige lederen afwerking geven deze Miniwallet een moderne uitstraling.

Gemaakt van hoogwaardig leer en aluminium, is deze portemonnee duurzaam en van hoge kwaliteit. Het merk Secrid staat bekend om zijn vakmanschap en aandacht voor detail. De Miniwallet Cleo is onderdeel van de populaire Miniwallet serie en heeft een handige druksluiting.

Met ruimte voor zowel briefgeld als muntgeld, biedt deze pasjeshouder voldoende opbergruimte voor al je benodigdheden. Het compacte formaat maakt het gemakkelijk om de Miniwallet Cleo in je zak of tas mee te nemen, zonder dat het te veel ruimte inneemt.

Als je op zoek bent naar een praktische en stijlvolle pasjeshouder, dan is de Miniwallet Cleo van Secrid de perfecte keuze. Bestel vandaag nog en geniet van de functionaliteit en het design van deze geweldige portemonnee.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies