Herschel Supply Co.

Oscar RFID Gargoyle

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 11.4 cm
Diepte 1 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 7.1 cm
Kleur hardware Goudkleurig
Materiaal Polyester
Merk Herschel Supply Co.
Merk kleurnaam Gargoyle
Merk product code 10397
Ruimte voor briefgeld True
Ruimte voor muntgeld True

Ben je op zoek naar een stijlvolle en functionele portemonnee? Dan is de Oscar RFID van Herschel Supply Co. de perfecte keuze voor jou. Deze portemonnee behoort tot de categorie Ritsportefeuilles en is speciaal ontworpen voor volwassenen.

De Oscar RFID heeft een afmeting van 11.4 cm breed, 1 cm diep en 7.1 cm hoog. Met zijn compacte formaat past hij gemakkelijk in je tas of broekzak, terwijl hij toch voldoende ruimte biedt voor al je benodigdheden. Het polyester materiaal zorgt voor duurzaamheid en een moderne uitstraling.

Wat deze portemonnee echt onderscheidt, is de goudkleurige hardware. Dit geeft een luxe en trendy touch aan het ontwerp. De kleurnaam van Herschel Supply Co. voor deze portemonnee is Gargoyle, wat perfect past bij de stijlvolle uitstraling.

Met de Oscar RFID hoef je je geen zorgen te maken over het opbergen van je geld. Hij heeft namelijk zowel ruimte voor briefgeld als muntgeld. Dit maakt hem niet alleen praktisch, maar ook zeer gebruiksvriendelijk.

Deze portemonnee is voorzien van RFID-bescherming, wat betekent dat je persoonlijke gegevens veilig zijn tegen elektronische diefstal. Zo kun je met een gerust hart je pasjes en geld opbergen, waar je ook bent.

Als je op zoek bent naar een portemonnee die zowel stijlvol als functioneel is, dan is de Oscar RFID van Herschel Supply Co. de ideale keuze. Bestel hem vandaag nog en geniet van het gemak en de luxe die deze portemonnee te bieden heeft.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies