Herschel Supply Co.

Charlie RFID Peacoat

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 10.2 cm
Diepte 1 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 7.6 cm
Merk Herschel Supply Co.
Merk kleurnaam Peacoat
Merk product code 10360

De Charlie RFID pasjeshouder van Herschel Supply Co. is een stijlvolle accessoire voor volwassenen. Met een breedte van 10.2 cm, een diepte van 1 cm en een hoogte van 7.6 cm, is deze pasjeshouder compact en handig in gebruik. Het merk Herschel Supply Co. staat bekend om zijn kwaliteit en vakmanschap.

De Charlie RFID pasjeshouder is uitgevoerd in de kleur Peacoat, wat zorgt voor een tijdloze en elegante uitstraling. Het merkproductcode van deze pasjeshouder is 10360, waardoor je zeker weet dat je een authentiek product van Herschel Supply Co. in handen hebt.

Met de Charlie RFID pasjeshouder hoef je je geen zorgen te maken over de veiligheid van je pasjes. Dankzij de RFID-bescherming worden je pasjes beschermd tegen ongewenst uitlezen en skimmen. Zo kun je met een gerust hart je pasjes opbergen en meenemen.

Deze pasjeshouder is perfect voor iedereen die graag georganiseerd en stijlvol wil blijven. Met voldoende ruimte voor al je pasjes en een slank ontwerp dat gemakkelijk in je broekzak of tas past, is de Charlie RFID pasjeshouder een must-have accessoire voor elke volwassene.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies