Herschel Supply Co.

Charlie Leather RFID Brown

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 7.6 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 10.2 cm
Materiaal Leer
Merk Herschel Supply Co.
Merk kleurnaam Brown
Merk product code 11146
Serie Charlie

De Charlie Leather RFID is een stijlvolle pasjeshouder van Herschel Supply Co. Deze portefeuille is perfect voor volwassenen die op zoek zijn naar een compacte en praktische oplossing voor het opbergen van hun pasjes. Gemaakt van hoogwaardig leer, straalt deze portefeuille kwaliteit en duurzaamheid uit.

Met een breedte van 7.6 cm en een hoogte van 10.2 cm past de Charlie Leather RFID gemakkelijk in elke broekzak of tas. Het RFID-blokkerende materiaal zorgt ervoor dat je pasjes beschermd zijn tegen ongewenst uitlezen en skimmen.

De Charlie Leather RFID is uitgevoerd in een prachtige bruine kleur, wat zorgt voor een tijdloze en klassieke uitstraling. De portefeuille is onderdeel van de Charlie serie, wat staat voor functionaliteit en stijl.

Met de Charlie Leather RFID pasjeshouder van Herschel Supply Co. ben je altijd goed georganiseerd en klaar om te gaan. Bestel nu en geniet van het gemak en de elegantie die deze portefeuille te bieden heeft!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies