O My Bag

Laura Coin Purse Classic Ruby Croco

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 12.5 cm
Diepte 1.5 cm
Doelgroep Dames
Hoogte 9.5 cm
Materiaal Leer
Merk O My Bag
Merk kleurnaam Classic Ruby Croco
Merk product code OMB-E147
Ruimte voor briefgeld True
Ruimte voor muntgeld True
Type sluiting Ritssluiting

Op zoek naar een stijlvolle en praktische portemonnee? Dan is de Laura Coin Purse van O My Bag de perfecte keuze voor jou. Deze portemonnee behoort tot de categorie Ritsportefeuilles en is speciaal ontworpen voor dames.

Met een breedte van 12.5 cm, een diepte van 1.5 cm en een hoogte van 9.5 cm, is deze portemonnee compact genoeg om in elke tas te passen. Het materiaal van de portemonnee is hoogwaardig leer, wat zorgt voor een luxe uitstraling en duurzaamheid.

De Laura Coin Purse is uitgevoerd in de klassieke kleur Ruby Croco, wat een tijdloze en elegante uitstraling geeft. Het merk O My Bag staat bekend om zijn kwaliteit en vakmanschap, en deze portemonnee is daar geen uitzondering op. De productcode van deze portemonnee is OMB-E147.

Wat deze portemonnee extra handig maakt, is de ritssluiting. Hierdoor blijven al je waardevolle spullen veilig opgeborgen. Daarnaast biedt de portemonnee ruimte voor zowel briefgeld als muntgeld, waardoor je al je benodigdheden gemakkelijk kunt meenemen.

Met de Laura Coin Purse van O My Bag ben je niet alleen praktisch, maar ook modieus. Bestel deze portemonnee vandaag nog en geniet van de perfecte combinatie van stijl en functionaliteit!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies