Koninklijke sale! Extra 20% op veel! Koninklijke sale!
Nuit Blanche

Purse Noir Croco Black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 18 cm
Doelgroep Dames
Hoogte 9 cm
Kleur hardware Goudkleurig
Materiaal Polyurethaan
Merk Nuit Blanche
Merk kleurnaam Croco Black
Merk product code 1007
Opberg opties 1 binnenvak met ritssluiting, 2 open binnenvakken

De Purse Noir is een stijlvolle bi-fold portefeuille voor dames van het merk Nuit Blanche. Met zijn elegante Croco Black kleur en goudkleurige hardware is deze portefeuille een echte eyecatcher. Het materiaal van de portefeuille is polyurethaan, wat zorgt voor een duurzame en luxe uitstraling.

Met een breedte van 18 cm en een hoogte van 9 cm is de Purse Noir compact en handig in gebruik. Deze portefeuille biedt voldoende opbergmogelijkheden met 1 binnenvak met ritssluiting en 2 open binnenvakken. Hierdoor kun je al je belangrijke items zoals geld, pasjes en bonnetjes georganiseerd en veilig opbergen.

De Purse Noir is perfect voor vrouwen die op zoek zijn naar een praktische en trendy portefeuille. Of je nu een avondje uit gaat of gewoon je dagelijkse bezigheden hebt, deze portefeuille is een must-have accessoire. Met zijn stijlvolle design en hoogwaardige kwaliteit is de Purse Noir een echte aanwinst voor elke fashionista.

Bestel nu de Purse Noir van Nuit Blanche en voeg een vleugje luxe toe aan je dagelijkse leven. Deze bi-fold portefeuille is niet alleen functioneel, maar ook een fashion statement. Mis deze kans niet en upgrade je accessoirecollectie met de Purse Noir!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies