Herschel Supply Co.

Roy Coin RFID Dark Forest

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 9 cm
Diepte 1 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 2 cm
Materiaal Polyester
Merk Herschel Supply Co.
Merk kleurnaam Dark Forest
Merk product code 10766
Type sluiting Geen sluiting

Op zoek naar een stijlvolle portefeuille die perfect past bij je outfit? Maak kennis met de Roy Coin RFID van Herschel Supply Co. Deze bi-fold portefeuille is een must-have accessoire voor volwassenen. Met zijn afmetingen van 9 cm breed, 1 cm diep en 2 cm hoog, is hij compact genoeg om in je zak te passen, maar biedt toch voldoende ruimte voor al je essentiële items.

De Roy Coin RFID is gemaakt van hoogwaardig polyester materiaal, wat zorgt voor duurzaamheid en een moderne uitstraling. Het merk Herschel Supply Co. staat bekend om zijn kwaliteit en vakmanschap, en deze portefeuille is daar geen uitzondering op. Met de merkkleurnaam "Dark Forest" en de merkproductcode "10766" straalt deze portefeuille een tijdloze elegantie uit.

Wat deze portefeuille echt uniek maakt, is het ontbreken van een sluiting. Dit zorgt voor een moeiteloze toegang tot je geld en kaarten, waardoor je altijd snel en gemakkelijk kunt betalen. Daarnaast is de Roy Coin RFID uitgerust met RFID-bescherming, waardoor je persoonlijke gegevens veilig zijn tegen ongewenste scans.

Of je nu op zoek bent naar een nieuwe portefeuille voor jezelf of een geweldig cadeau wilt geven aan een speciaal iemand, de Roy Coin RFID is de perfecte keuze. Met zijn combinatie van functionaliteit, stijl en kwaliteit zal deze portefeuille zeker indruk maken. Bestel vandaag nog en geniet van een trendy accessoire dat je dagelijkse leven gemakkelijker en modieuzer maakt!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies