DKNY

Bryant Zip Card Holder Cashmere silver

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 13.5 cm
Diepte 1.5 cm
Doelgroep Dames
Hoogte 8 cm
Kleur hardware Zilverkleurig
Materiaal Leer
Merk DKNY
Merk kleurnaam Cashmere silver
Merk product code R01Z3H42
Opberg opties 2 open buitenvakken
Ruimte voor muntgeld True
Type sluiting Ritssluiting

De Bryant Zip Card Holder van DKNY is een stijlvolle en praktische ritsportefeuille voor dames. Met zijn afmetingen van 13.5 cm breed, 1.5 cm diep en 8 cm hoog, is deze portefeuille compact genoeg om in elke tas te passen. De zilverkleurige hardware voegt een vleugje elegantie toe aan het ontwerp.

Gemaakt van hoogwaardig leer, straalt deze portefeuille kwaliteit en duurzaamheid uit. De kleur van het leer, genaamd Cashmere Silver, geeft een luxe uitstraling. Met de ritssluiting blijven al je waardevolle spullen veilig opgeborgen.

De Bryant Zip Card Holder biedt verschillende opbergopties, waaronder twee open buitenvakken. Hierdoor kun je gemakkelijk je pasjes, geld en andere benodigdheden organiseren. Bovendien heeft deze portefeuille ruimte voor muntgeld, zodat je alles op één plek kunt bewaren.

Met de merkproductcode R01Z3H42 weet je dat je een authentiek DKNY-product in handen hebt. DKNY staat bekend om zijn trendy en eigentijdse ontwerpen, en deze portefeuille is daar geen uitzondering op. Het is de perfecte accessoire voor elke moderne vrouw.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies