Vans

Vans Padded Laptop Sleeve Black White Check

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 35.8 cm
Diepte 2 cm
Doelgroep Heren
Hoogte 24.6 cm
Kleur hardware Gunmetal
Laptop vak 15 inch
Materiaal Polyester
Merk Vans
Merk kleurnaam Black White Check
Merk product code VN0A7SAPHU01
Type sluiting Ritssluiting

Ben je op zoek naar een stijlvolle en functionele laptop sleeve? Dan is de Vans Padded Laptop Sleeve perfect voor jou! Deze laptop sleeve behoort tot de categorie Laptop sleeves en is speciaal ontworpen voor heren.

De Vans Padded Laptop Sleeve heeft een afmeting van 35.8 cm breed, 2 cm diep en 24.6 cm hoog. Hierdoor biedt hij voldoende ruimte voor laptops tot 15 inch. Het laptop vak is goed gevoerd om je laptop te beschermen tegen stoten en krassen.

Deze laptop sleeve is gemaakt van duurzaam polyester materiaal, wat zorgt voor een lange levensduur. De gunmetal kleurige hardware geeft een stoere uitstraling aan de sleeve. Het merk Vans staat bekend om zijn kwaliteit en stijl, en dat is zeker terug te zien in deze laptop sleeve.

De Vans Padded Laptop Sleeve heeft een handige ritssluiting, waardoor je laptop veilig opgeborgen blijft. De kleur van de sleeve is Black White Check, wat zorgt voor een trendy en opvallend design. De product code van deze sleeve is VN0A7SAPHU01.

Met de Vans Padded Laptop Sleeve combineer je functionaliteit en stijl op een perfecte manier. Bescherm je laptop in stijl met deze geweldige laptop sleeve van Vans!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies