Koninklijke sale! Extra 20% op veel! Koninklijke sale!
Samsonite

Airglow Sleeves Laptop Sleeve New 14.1 Inch Black Red

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 36 cm
Diepte 6 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 26 cm
Kleur hardware Zilverkleurig
Laptop vak 14.1 inch
Materiaal Neopreen
Merk Samsonite
Merk kleurnaam Black Red
Merk product code 78145
Serie Airglow
Type sluiting Ritssluiting
Volume 4 l

Op zoek naar een stijlvolle en functionele laptop sleeve? Dan is de Airglow Sleeves Laptop Sleeve New 14.1 Inch perfect voor jou! Deze laptop sleeve behoort tot de categorie Laptop sleeves en is ontworpen om jouw laptop veilig en beschermd te houden.

Met een breedte van 36 cm, een diepte van 6 cm en een hoogte van 26 cm, biedt deze laptop sleeve voldoende ruimte voor laptops tot 14.1 inch. Het neopreen materiaal zorgt voor een duurzame en schokbestendige bescherming, terwijl de ritssluiting ervoor zorgt dat je laptop veilig op zijn plaats blijft.

De Airglow Sleeves Laptop Sleeve New 14.1 Inch is speciaal ontworpen voor volwassenen en heeft een stoere uitstraling met zilverkleurige hardware. Het merk Samsonite staat bekend om zijn kwaliteit en betrouwbaarheid, en deze laptop sleeve is daar geen uitzondering op. Met de merk kleurnaam Black Red en de merk product code 78145, is deze laptop sleeve een echte eyecatcher.

De Airglow Sleeves Laptop Sleeve New 14.1 Inch maakt deel uit van de Airglow serie en heeft een volume van 4 l. Of je nu onderweg bent naar je werk, college of gewoon een dagje uit, deze laptop sleeve biedt de perfecte combinatie van stijl en bescherming voor jouw laptop.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies