Samsonite

Eco Wave Bailhandle 15.6 Inch 2 Comp Midnight Blue

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 39 cm
Diepte 11 cm
Doelgroep Dames
Hoogte 29 cm
Kleur hardware Zilverkleurig
Laptop vak 15.6 inch
Materiaal RPET
Merk Samsonite
Merk kleurnaam Midnight Blue
Merk product code 130663
Opberg opties 1 buitenvak met ritssluiting, 2 open binnenvakken
Schouderband Verstelbaar
Serie Eco wave
Type sluiting Ritssluiting
Volume 15.5 l

De Eco Wave Bailhandle 15.6 Inch 2 Comp is een stijlvolle schoudertas voor dames van het merk Samsonite. Met een breedte van 39 cm, een diepte van 11 cm en een hoogte van 29 cm biedt deze tas voldoende ruimte voor al je benodigdheden. Het laptopvak is geschikt voor laptops tot 15.6 inch, terwijl het materiaal van de tas gemaakt is van RPET, wat bijdraagt aan een duurzame en milieuvriendelijke keuze.

De Midnight Blue kleur van de tas en de zilverkleurige hardware geven een moderne en trendy uitstraling. De Eco Wave serie staat bekend om zijn stijlvolle ontwerpen en hoogwaardige kwaliteit. Met de verstelbare schouderband kun je de tas eenvoudig aanpassen aan jouw voorkeur en comfort.

Deze schoudertas biedt verschillende opbergmogelijkheden, waaronder een buitenvak met ritssluiting en twee open binnenvakken. Met een volume van 15.5 liter is er genoeg ruimte voor al je dagelijkse benodigdheden, of het nu gaat om werk, school of vrije tijd.

Met de ritssluiting kun je de tas gemakkelijk en veilig afsluiten, zodat je spullen goed beschermd zijn. Of je nu op zoek bent naar een tas voor dagelijks gebruik of voor een speciale gelegenheid, de Eco Wave Bailhandle 15.6 Inch 2 Comp is de perfecte keuze voor stijlvolle en milieubewuste dames.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies