Plevier

Basalt 15.6 Inch Cognac

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 41 cm
Diepte 9 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 28 cm
Laptop vak 15.6 inch
Materiaal Leer
Merk Plevier
Merk kleurnaam Cognac
Merk product code 350
Opberg opties 1 buitenvak met ritssluiting, 4 open binnenvakken
Schouderband Verstelbaar en afneembaar
Type sluiting Ritssluiting
Volume 10.3 l

Ben je op zoek naar een stijlvolle schoudertas die perfect is voor volwassenen? Dan is de Basalt 15.6 Inch van Plevier de ideale keuze voor jou. Met zijn afmetingen van 41 cm breed, 9 cm diep en 28 cm hoog, biedt deze tas voldoende ruimte voor al je dagelijkse benodigdheden.

Wat deze tas echt onderscheidt, is het laptopvak van 15.6 inch. Hiermee kun je je laptop veilig en beschermd meenemen, waar je ook naartoe gaat. Gemaakt van hoogwaardig leer, straalt de Basalt 15.6 Inch kwaliteit en duurzaamheid uit. De prachtige cognackleur geeft de tas een tijdloze en elegante uitstraling.

Met de ritssluiting kun je gemakkelijk en snel bij je spullen komen, terwijl de verstelbare en afneembare schouderband zorgt voor optimaal draagcomfort. Daarnaast biedt de tas verschillende opbergmogelijkheden, waaronder een buitenvak met ritssluiting en vier open binnenvakken. Met een volume van 10.3 liter is er genoeg ruimte voor al je essentials.

Of je nu naar je werk gaat, een dagje uit bent of gewoon je dagelijkse avonturen beleeft, de Basalt 15.6 Inch schoudertas is de perfecte metgezel. Bestel hem vandaag nog en geniet van stijl en functionaliteit in één!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies