Koninklijke sale! Extra 20% op veel! Koninklijke sale!
Kipling

Superworker Basic Black Noir

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 41 cm
Diepte 16 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 29 cm
Laptop vak 15 inch
Materiaal Polyester
Merk Kipling
Merk kleurnaam Black Noir
Merk product code KPKI4444P391
Opberg opties 1 binnenvak met ritssluiting, 1 buitenvak met overslag en magneetsluiting, 4 open binnenvakken
Schouderband Verstelbaar
Serie Superworker
Type sluiting Ritssluiting
Volume 18.5 l

De Superworker Basic schoudertas van Kipling is een must-have voor volwassenen die op zoek zijn naar een praktische en stijlvolle tas. Met een breedte van 41 cm, een diepte van 16 cm en een hoogte van 29 cm biedt deze tas voldoende ruimte voor al je dagelijkse benodigdheden. Het laptopvak is geschikt voor een 15 inch laptop, waardoor je je apparaat veilig kunt meenemen.

De tas is gemaakt van duurzaam polyester materiaal, waardoor hij lang meegaat en bestand is tegen dagelijks gebruik. De zwarte kleur, ook wel bekend als "Black Noir", geeft de tas een tijdloze uitstraling die bij elke outfit past. De merknaam Kipling staat garant voor kwaliteit en vakmanschap.

Wat betreft opbergmogelijkheden, heeft de Superworker Basic schoudertas alles wat je nodig hebt. Het heeft een binnenvak met ritssluiting, een buitenvak met overslag en magneetsluiting, en maar liefst vier open binnenvakken. Hierdoor kun je al je spullen georganiseerd en gemakkelijk bereikbaar houden.

De schouderband van de tas is verstelbaar, zodat je hem kunt aanpassen aan je eigen comfort. Of je nu de tas over je schouder draagt of crossbody, je kunt altijd de perfecte pasvorm vinden.

De Superworker serie staat bekend om zijn functionaliteit en stijl, en deze Basic versie is geen uitzondering. Met een ritssluiting als type sluiting, kun je erop vertrouwen dat je spullen veilig zijn opgeborgen. Met een volume van 18.5 liter biedt deze tas voldoende ruimte voor al je dagelijkse avonturen.

Kortom, de Superworker Basic schoudertas van Kipling is de ideale metgezel voor volwassenen die op zoek zijn naar een praktische en stijlvolle tas. Met zijn ruime opbergmogelijkheden, verstelbare schouderband en duurzaam materiaal, zal deze tas zeker aan al je verwachtingen voldoen.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies