Eastpak

Delegate + 17 Inch Triple Denim

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 38.5 cm
Diepte 13 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 30.5 cm
Laptop vak 17 inch
Materiaal Nylon
Merk Eastpak
Merk kleurnaam Triple Denim
Merk product code EK00026E
Opberg opties 1 buitenvak met ritssluiting, 1 open binnenvak
Schouderband Verstelbaar
Type sluiting Ritssluiting
Volume 15 l

Ben je op zoek naar een praktische en stijlvolle schoudertas? Dan is de Delegate + 17 Inch van Eastpak perfect voor jou. Deze schoudertas behoort tot de categorie Schoudertassen en is speciaal ontworpen voor volwassenen.

De Delegate + 17 Inch heeft een afmeting van 38.5 cm breed, 13 cm diep en 30.5 cm hoog. Met een laptop vak dat geschikt is voor een 17 inch laptop, kun je jouw waardevolle elektronica veilig en beschermd meenemen. De tas is gemaakt van duurzaam nylon materiaal, waardoor hij lang meegaat en bestand is tegen dagelijks gebruik.

De Delegate + 17 Inch is uitgerust met handige opberg opties. Naast het ruime hoofdvak, heeft de tas ook een buitenvak met ritssluiting en een open binnenvak. Hierdoor kun je al je benodigdheden georganiseerd en binnen handbereik houden. De verstelbare schouderband zorgt voor optimaal draagcomfort, ongeacht je lengte of postuur.

Met de ritssluiting kun je de tas eenvoudig openen en sluiten, zodat je snel bij je spullen kunt. De Delegate + 17 Inch heeft een volume van 15 liter, waardoor je voldoende ruimte hebt voor al je dagelijkse essentials. De Triple Denim kleur van Eastpak geeft de tas een trendy en eigentijdse uitstraling.

Kortom, de Delegate + 17 Inch is de ideale schoudertas voor volwassenen die op zoek zijn naar een praktische en modieuze tas. Met zijn ruime opbergmogelijkheden, verstelbare schouderband en duurzame nylon materiaal, is deze tas perfect voor dagelijks gebruik. Bestel nu en ervaar het gemak en de stijl van de Delegate + 17 Inch!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies