Koninklijke sale! Extra 20% op veel! Koninklijke sale!
VAUDE

Citytravel 90 Black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 42 cm
Diepte 33 cm
Doelgroep Volwassenen
Formaat bagage 77-85 cm
Hoogte 79 cm
Kleur hardware Zwart
Materiaal Polyamide
Materiaal binnenkant Polyamide
Merk Vaude
Merk kleurnaam Black
Merk product code 15823
Opberg opties 1 binnenvak met ritssluiting
Serie Citytravel
Type koffer Zacht
Type slot TSA cijferslot
Type sluiting Ritssluiting
Volume 90 l

De Citytravel 90 is een ruime reiskoffer van het merk Vaude. Met een volume van 90 liter biedt deze koffer voldoende ruimte voor al je bagage. De koffer heeft een zachte buitenkant van polyamide, wat zorgt voor een lichtgewicht en duurzaam ontwerp. De zwarte kleur van de hardware geeft de koffer een moderne uitstraling.

Met een breedte van 42 cm, een diepte van 33 cm en een hoogte van 79 cm voldoet de Citytravel 90 aan het formaat van 77-85 cm voor bagage. Deze koffer is speciaal ontworpen voor volwassenen en heeft een praktische ritssluiting. Het TSA cijferslot zorgt voor extra veiligheid tijdens het reizen.

De Citytravel 90 heeft een polyamide binnenkant en biedt opbergmogelijkheden in de vorm van één binnenvak met ritssluiting. Hierdoor kun je je bagage georganiseerd en veilig opbergen. Deze koffer maakt deel uit van de Citytravel serie, wat staat voor stijlvolle en functionele reisbagage.

Met de Citytravel 90 reiskoffer ben je klaar voor elk avontuur. Of je nu op zakenreis gaat of een ontspannen vakantie plant, deze koffer biedt voldoende ruimte en gemak. Bestel nu jouw exemplaar en reis in stijl met Vaude!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies