Samsonite

S Cure Spinner 75/28 Crimson Red

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 52 cm
Diepte 31 cm
Doelgroep Volwassenen
Formaat bagage 68-76 cm
Hoogte 75 cm
Materiaal Polypropyleen
Merk Samsonite
Merk kleurnaam Crimson Red
Merk product code 49308
Serie S Cure
Type koffer Hard
Type slot TSA cijferslot
Type sluiting Driepuntsluiting
Volume 102 l

De S Cure Spinner 75/28 is een stijlvolle reiskoffer uit de categorie Reiskoffers. Met een breedte van 52 cm, een diepte van 31 cm en een hoogte van 75 cm, biedt deze koffer voldoende ruimte voor al je bagage. Het formaat van de bagage varieert tussen de 68 en 76 cm, waardoor deze koffer ideaal is voor volwassenen die op zoek zijn naar een ruime koffer.

De S Cure Spinner 75/28 is gemaakt van duurzaam polypropyleen materiaal, wat zorgt voor een stevige en betrouwbare koffer. Het merk Samsonite staat bekend om zijn kwaliteit en vakmanschap, en deze koffer is daar geen uitzondering op. Met een merk kleurnaam van Crimson Red en een merk product code van 49308, is deze koffer niet alleen functioneel, maar ook nog eens een stijlvolle toevoeging aan je reisuitrusting.

De S Cure Spinner 75/28 behoort tot de S Cure serie, wat garant staat voor hoogwaardige kwaliteit en gebruiksgemak. Deze koffer heeft een hard type, wat zorgt voor extra bescherming van je bagage tijdens het reizen. Het driepuntsluitingssysteem zorgt ervoor dat je bagage veilig opgeborgen is, terwijl het TSA cijferslot ervoor zorgt dat alleen jij toegang hebt tot je koffer.

Met een volume van 102 liter biedt de S Cure Spinner 75/28 voldoende ruimte voor al je reisbenodigdheden. Of je nu op zakenreis gaat of een ontspannen vakantie plant, deze koffer is de perfecte metgezel voor al je reizen. Bestel vandaag nog je eigen S Cure Spinner 75/28 en reis in stijl en comfort!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies