Samsonite

Lite-Cube Dlx Spinner 68/25 Midnight Blue

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 45 cm
Diepte 28.5 cm
Doelgroep Volwassenen
Formaat bagage 68-76 cm
Hoogte 68 cm
Kleur hardware Zwart
Materiaal Polypropyleen
Materiaal binnenkant Gerecycled PET
Merk Samsonite
Merk kleurnaam Midnight Blue
Merk product code 61243
Opberg opties 3 binnenvakken met ritssluiting
Serie Lite-Cube
Type koffer Hard
Type slot TSA cijferslot
Type sluiting Ritssluiting
Volume 67.5 l

De Lite-Cube Dlx Spinner 68/25 is een stijlvolle reiskoffer van het merk Samsonite. Met een breedte van 45 cm, een diepte van 28.5 cm en een hoogte van 68 cm, biedt deze koffer voldoende ruimte voor al je bagage. Het formaat van de bagage is ideaal voor volwassenen die op reis gaan, met een bereik van 68-76 cm.

Deze hardcase koffer is gemaakt van duurzaam polypropyleen, wat zorgt voor een stevige en beschermende buitenkant. De kleur hardware is zwart, wat een moderne en tijdloze uitstraling geeft aan de koffer. De binnenkant van de koffer is gemaakt van gerecycled PET-materiaal, waardoor het niet alleen milieuvriendelijk is, maar ook praktisch met 3 binnenvakken met ritssluiting om je spullen georganiseerd te houden.

De Lite-Cube Dlx Spinner 68/25 behoort tot de Lite-Cube serie van Samsonite, wat staat voor kwaliteit en vakmanschap. Met een merk kleurnaam van Midnight Blue en een merk product code van 61243, is deze koffer een echte blikvanger. Het TSA cijferslot zorgt voor extra veiligheid en gemak tijdens je reizen, terwijl de ritssluiting ervoor zorgt dat je snel en eenvoudig toegang hebt tot je spullen.

Met een volume van 67.5 liter biedt deze Lite-Cube Dlx Spinner voldoende ruimte voor al je reisbenodigdheden. Of je nu op zakenreis gaat of een ontspannen vakantie plant, deze koffer is de perfecte metgezel. Bestel nu en ervaar de perfecte combinatie van stijl, functionaliteit en duurzaamheid met de Lite-Cube Dlx Spinner 68/25 van Samsonite.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies