Samsonite

Disney Ultimate 2.0 Spinner 46/16 Disney Stars Mickey And Donald Stars

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 33 cm
Diepte 22.5 cm
Doelgroep Volwassenen
Formaat bagage Handbagage
Hoogte 46.5 cm
Materiaal Polypropyleen
Merk Samsonite
Merk kleurnaam Mickey And Donald Stars
Merk product code 140110
Serie Disney Ultimate 2.0
Type koffer Hard
Type slot TSA cijferslot
Type sluiting Ritssluiting
Volume 20.5 l

De Disney Ultimate 2.0 Spinner 46/16 Disney Stars is een trendy trolley die perfect is voor volwassenen. Met een breedte van 33 cm, een diepte van 22.5 cm en een hoogte van 46.5 cm, voldoet deze trolley aan de handbagage-eisen van de meeste luchtvaartmaatschappijen.

Deze trolley behoort tot de serie Disney Ultimate 2.0 en is gemaakt van duurzaam polypropyleen materiaal. Het merk Samsonite staat bekend om zijn kwaliteit en betrouwbaarheid. De kleur van deze trolley is Mickey And Donald Stars, wat zorgt voor een vrolijke en speelse uitstraling.

De Disney Ultimate 2.0 Spinner 46/16 Disney Stars heeft een inhoud van 20.5 liter, waardoor je voldoende ruimte hebt voor al je benodigdheden. De trolley heeft een hard kofferontwerp en is voorzien van een ritssluiting. Het TSA cijferslot zorgt ervoor dat je bagage veilig opgeborgen is tijdens je reis.

Met deze Disney trolley ben je klaar om in stijl te reizen. Of je nu op vakantie gaat of een zakenreis maakt, deze trolley combineert functionaliteit met een vleugje magie. Bestel nu de Disney Ultimate 2.0 Spinner 46/16 Disney Stars en maak je reiservaring nog leuker!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies