Princess Traveller

PT01 Medium 67cm Pitch Black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 44 cm
Diepte 26 cm
Doelgroep Volwassenen
Formaat bagage 56-67 cm
Hoogte 67 cm
Kleur hardware Zwart
Materiaal ABS
Merk Princess Traveller
Merk kleurnaam Pitch Black
Merk product code 30013550470104
Opberg opties 3 binnenvakken met ritssluiting
Serie PT01
Type koffer Hard
Type slot Cijferslot
Type sluiting Ritssluiting
Volume 65 l

De PT01 Medium 67cm is een stijlvolle reiskoffer van Princess Traveller. Met een hoogte van 67 cm en een formaat van 56-67 cm is deze koffer perfect geschikt voor volwassenen die op zoek zijn naar een ruime en praktische bagageoplossing. De koffer is gemaakt van duurzaam ABS-materiaal en heeft een hardshell ontwerp, waardoor je bagage goed beschermd blijft tijdens het reizen.

Deze PT01 koffer heeft een pitch black kleur, met zwarte hardware voor een moderne en elegante uitstraling. Het cijferslot zorgt voor extra veiligheid en gemoedsrust, terwijl de ritssluiting zorgt voor gemakkelijke toegang tot je spullen. Binnenin de koffer vind je drie binnenvakken met ritssluiting, waardoor je je bagage georganiseerd kunt houden tijdens je reis.

Met een volume van 65 liter biedt deze koffer voldoende ruimte voor al je reisbenodigdheden. Of je nu een weekendje weg gaat of een langere reis maakt, de PT01 Medium 67cm is de ideale metgezel. Met zijn compacte breedte van 44 cm en diepte van 26 cm is deze koffer ook gemakkelijk op te bergen wanneer je hem niet gebruikt.

De PT01 Medium 67cm uit de PT01 serie van Princess Traveller is de perfecte keuze voor reizigers die op zoek zijn naar een betrouwbare en stijlvolle koffer. Bestel vandaag nog en ga met vertrouwen op reis!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies