Herschel Supply Co.

Wheelie Outfitter 50L Black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 32.5 cm
Diepte 29 cm
Doelgroep Volwassenen
Formaat bagage 56-67 cm
Hoogte 57.9 cm
Materiaal Polyester
Merk Herschel Supply Co.
Merk kleurnaam Black
Merk product code 10865
Serie Outfitter
Type koffer Zacht
Type slot Geen slot
Type sluiting Ritssluiting
Volume 60 l

De Wheelie Outfitter 50L is een fantastische reiskoffer van het merk Herschel Supply Co. Deze zachte koffer is perfect voor volwassenen die op zoek zijn naar een ruime en praktische bagageoplossing. Met een breedte van 32,5 cm, een diepte van 29 cm en een hoogte van 57,9 cm biedt deze koffer voldoende ruimte voor al je spullen.

Gemaakt van duurzaam polyester materiaal, is deze koffer ontworpen om lang mee te gaan. De ritssluiting zorgt voor een gemakkelijke toegang tot je bagage, terwijl het ontbreken van een slot ervoor zorgt dat je snel door de veiligheidscontroles kunt gaan.

De Wheelie Outfitter 50L behoort tot de Outfitter serie van Herschel Supply Co. en heeft een stoere zwarte kleur. Met een volume van 60 liter is er voldoende ruimte voor al je kleding, schoenen en andere benodigdheden. Of je nu op zakenreis gaat of een weekendje weg, deze koffer is de perfecte metgezel.

Met zijn formaat van 56-67 cm voldoet deze koffer aan de eisen van de meeste luchtvaartmaatschappijen voor handbagage. Dus geen gedoe meer met inchecken en wachten bij de bagageband. Neem gewoon je Wheelie Outfitter 50L mee aan boord en begin direct aan je avontuur.

Als je op zoek bent naar een betrouwbare en stijlvolle reiskoffer, zoek dan niet verder. De Wheelie Outfitter 50L van Herschel Supply Co. is de perfecte keuze voor elke volwassene die comfort en functionaliteit waardeert.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies