Koninklijke sale! Extra 20% op veel! Koninklijke sale!
Herschel Supply Co.

Trade Medium ash rose

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 43 cm
Diepte 28 cm
Doelgroep Dames
Formaat bagage 56-67 cm
Hoogte 73.5 cm
Materiaal Polycarbonaat
Merk Herschel Supply Co.
Merk kleurnaam ash rose
Merk product code 10676
Opberg opties 1 open binnenvak
Type koffer Hard
Type slot TSA cijferslot
Type sluiting Ritssluiting
Volume 66 l

De Trade Medium reiskoffer van Herschel Supply Co. is een stijlvolle keuze voor dames die op zoek zijn naar een betrouwbare en modieuze reisgenoot. Met een breedte van 43 cm, een diepte van 28 cm en een hoogte van 73.5 cm biedt deze koffer voldoende ruimte voor al je benodigdheden. Het formaat van de bagage is ideaal voor reizen tussen 56-67 cm, waardoor het perfect is voor korte trips of langere vakanties.

Deze koffer is gemaakt van duurzaam polycarbonaat materiaal, wat zorgt voor een lichtgewicht en toch stevige constructie. Het ash rose kleurenschema van Herschel Supply Co. voegt een vleugje elegantie toe aan je reisuitrusting. Met een volume van 66 liter is er genoeg ruimte om al je kleding, schoenen en accessoires georganiseerd te houden.

De Trade Medium reiskoffer is voorzien van een handig TSA cijferslot, waardoor je je bagage veilig kunt vergrendelen en toch toegankelijk blijft voor de douane. De ritssluiting zorgt voor een gemakkelijke toegang tot je spullen, terwijl het 1 open binnenvak extra opbergmogelijkheden biedt. Of je nu op zakenreis gaat of op vakantie, deze koffer combineert functionaliteit met stijl.

Met de Trade Medium reiskoffer van Herschel Supply Co. ben je klaar om de wereld te verkennen. Bestel vandaag nog en geniet van je volgende avontuur in stijl!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies