Guess

Jesco 8-Wheel 28 In Coal

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 48.5 cm
Diepte 28 cm
Doelgroep Dames
Formaat bagage 68-76 cm
Hoogte 71 cm
Kleur hardware Zilverkleurig
Materiaal ABS
Materiaal binnenkant Nylon
Merk Guess
Merk kleurnaam Coal
Merk product code TWH838 99880
Opberg opties 3 binnenvakken met ritssluiting
Type koffer Hard
Type slot TSA cijferslot
Type sluiting Ritssluiting
Volume 96 l

De Jesco 8-Wheel 28 In is een stijlvolle reiskoffer van het merk Guess. Met een breedte van 48.5 cm, een diepte van 28 cm en een hoogte van 71 cm, biedt deze koffer voldoende ruimte voor al je benodigdheden tijdens het reizen. Het formaat van de bagage is ideaal voor reizen tussen de 68-76 cm. De koffer is gemaakt van duurzaam ABS-materiaal en heeft een zilverkleurige hardware, wat zorgt voor een moderne uitstraling.

De Jesco 8-Wheel 28 In is speciaal ontworpen voor dames die op zoek zijn naar een praktische en trendy reisoplossing. De koffer heeft een hard shell ontwerp en is voorzien van een ritssluiting, waardoor je bagage veilig en beschermd blijft tijdens je reis. Het TSA cijferslot zorgt ervoor dat alleen jij toegang hebt tot je spullen, terwijl het nylon interieur met 3 binnenvakken met ritssluiting zorgt voor georganiseerd inpakken.

Met een volume van 96 liter biedt de Jesco 8-Wheel 28 In voldoende ruimte voor al je kleding, schoenen en andere reisbenodigdheden. De koffer is verkrijgbaar in de kleur "Coal" en heeft de productcode TWH838 99880. Of je nu op zakenreis gaat of een ontspannen vakantie plant, deze koffer is de perfecte metgezel voor elke modebewuste reiziger.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies