Eastpak

Tranverz S Sunday Grey

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 32.5 cm
Diepte 23 cm
Doelgroep Volwassenen
Formaat bagage Handbagage
Hoogte 51 cm
Kleur hardware Gunmetal
Materiaal Polyester
Merk Eastpak
Merk kleurnaam Sunday Grey
Merk product code EK00061L
Opberg opties 1 buitenvak met ritssluiting
Serie Tranverz
Type koffer Zacht
Type slot TSA cijferslot
Type sluiting Ritssluiting
Volume 42 l

De Tranverz S is een trendy trolley van het merk Eastpak. Met een breedte van 32.5 cm, een diepte van 23 cm en een hoogte van 51 cm, is deze trolley perfect als handbagage. Het polyester materiaal zorgt voor duurzaamheid en de gunmetal kleur hardware geeft een stoere uitstraling. De Sunday Grey kleurnaam voegt een vleugje stijl toe aan deze praktische reisgenoot.

De Tranverz S heeft een volume van 42 liter, waardoor er voldoende ruimte is voor al je benodigdheden. Het beschikt over een ritssluiting en een TSA cijferslot, waardoor je bagage veilig opgeborgen is tijdens je reis. Daarnaast heeft deze trolley ook een handig buitenvak met ritssluiting voor het opbergen van kleine items.

Deze trolley behoort tot de Tranverz serie van Eastpak, bekend om zijn kwaliteit en functionaliteit. Geschikt voor volwassenen, is deze trolley ideaal voor zowel zakelijke reizen als vakanties. Met zijn zachte kofferontwerp combineert de Tranverz S stijl met gemak en is het de perfecte metgezel voor elke reiziger.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies