Delsey

St Tropez 77 cm 4 Double Wheels Expandable Trolley Case Navy

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 49.5 cm
Diepte 34.5 cm
Doelgroep Volwassenen
Formaat bagage 77-85 cm
Hoogte 76.5 cm
Kleur hardware Gunmetal
Materiaal Polycarbonaat
Materiaal binnenkant Gerecycled polyester
Merk Delsey
Merk kleurnaam Navy
Merk product code 00208783002
Opberg opties 2 binnenvakken met ritssluiting
Serie St Tropez
Type koffer Hard
Type slot TSA cijferslot
Type sluiting Ritssluiting
Volume 110 l

De St Tropez 77 cm 4 Double Wheels Expandable Trolley Case is een must-have voor volwassenen die op zoek zijn naar een stijlvolle en functionele reiskoffer. Met een breedte van 49,5 cm, een diepte van 34,5 cm en een hoogte van 76,5 cm biedt deze koffer voldoende ruimte voor al je bagage. Het formaat van 77-85 cm maakt het de perfecte metgezel voor lange reizen.

Deze koffer is gemaakt van duurzaam polycarbonaat materiaal, waardoor hij bestand is tegen stoten en krassen. De gunmetal kleurige hardware voegt een vleugje elegantie toe aan het ontwerp. De binnenkant is bekleed met gerecycled polyester, wat niet alleen milieuvriendelijk is, maar ook zorgt voor een zachte en beschermende omgeving voor je spullen.

Delsey, een gerenommeerd merk in de reisindustrie, staat garant voor kwaliteit en vakmanschap. De St Tropez serie is ontworpen met oog voor detail en functionaliteit. Met het TSA cijferslot ben je verzekerd van de veiligheid van je bagage, terwijl de ritssluiting zorgt voor gemakkelijke toegang tot je spullen.

Met een volume van 110 liter biedt deze koffer voldoende ruimte voor al je reisbenodigdheden. De opberg opties, waaronder 2 binnenvakken met ritssluiting, zorgen ervoor dat je georganiseerd kunt inpakken en snel kunt vinden wat je nodig hebt.

Of je nu op zakenreis gaat of een ontspannen vakantie plant, de St Tropez 77 cm 4 Double Wheels Expandable Trolley Case is de ideale reisgenoot. Bestel vandaag nog en ervaar het gemak en de stijl van deze geweldige koffer!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies