Delsey

Helium Dlx 71 cm 4 Double Wheels Expandable Trolley Case Black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 45 cm
Diepte 33.5 cm
Doelgroep Volwassenen
Formaat bagage 68-76 cm
Hoogte 71 cm
Kleur hardware Gunmetal
Materiaal Polyester
Materiaal binnenkant Nylon
Merk Delsey
Merk kleurnaam Black
Merk product code 00239782000
Opberg opties 1 binnenvak met ritssluiting, 1 buitenvak met ritssluiting
Serie Helium DLX
Type koffer Zacht
Type slot TSA cijferslot
Type sluiting Ritssluiting
Volume 83 l

De Helium Dlx 71 cm 4 Double Wheels Expandable Trolley Case is een must-have voor volwassenen die op zoek zijn naar een ruime en stijlvolle reiskoffer. Met een breedte van 45 cm, een diepte van 33.5 cm en een hoogte van 71 cm, biedt deze koffer voldoende ruimte voor al je benodigdheden tijdens het reizen.

Gemaakt van duurzaam polyester materiaal, is deze zachte koffer ontworpen om lang mee te gaan. De gunmetal kleurige hardware voegt een vleugje elegantie toe aan het ontwerp. De binnenkant is bekleed met nylon materiaal, waardoor je spullen goed beschermd zijn tegen krassen en beschadigingen.

De Helium Dlx 71 cm 4 Double Wheels Expandable Trolley Case is onderdeel van de Helium DLX serie van het bekende merk Delsey. Met een merk kleurnaam van "Black" en een merk product code van "00239782000", ben je verzekerd van een kwaliteitsproduct.

Deze koffer biedt handige opbergopties, waaronder een binnenvak met ritssluiting en een buitenvak met ritssluiting. Hierdoor kun je je spullen georganiseerd houden en gemakkelijk bij de hand hebben tijdens je reis.

Met een volume van 83 liter en een formaat van 68-76 cm, is deze koffer perfect voor lange reizen. Het TSA cijferslot zorgt voor extra veiligheid en gemoedsrust, terwijl de ritssluiting ervoor zorgt dat je spullen veilig opgeborgen blijven.

Als je op zoek bent naar een betrouwbare en ruime reiskoffer, dan is de Helium Dlx 71 cm 4 Double Wheels Expandable Trolley Case de ideale keuze. Bestel vandaag nog en geniet van je volgende reis in stijl!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies