Koninklijke sale! Extra 20% op veel! Koninklijke sale!
Delsey

Comete Plus 77 cm 4 Double Wheels Trolley Case Black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 50 cm
Diepte 30 cm
Doelgroep Volwassenen
Formaat bagage 77-85 cm
Hoogte 77 cm
Kleur hardware Gunmetal
Materiaal Polycarbonaat
Materiaal binnenkant Nylon
Merk Delsey
Merk kleurnaam Black
Merk product code 00304182100
Opberg opties 2 binnenvakken met ritssluiting
Serie Comete
Type koffer Hard
Type slot TSA cijferslot
Type sluiting Ritssluiting
Volume 99 l

Op zoek naar een stijlvolle en praktische reiskoffer? Dan is de Comete Plus 77 cm 4 Double Wheels Trolley Case perfect voor jou. Met een breedte van 50 cm, diepte van 30 cm en een hoogte van 77 cm, biedt deze koffer voldoende ruimte voor al je bagage. Het formaat van 77-85 cm maakt het ideaal voor volwassenen die op zoek zijn naar een ruime koffer.

Deze koffer is gemaakt van duurzaam polycarbonaat materiaal, waardoor het bestand is tegen stoten en krassen. De gunmetal kleur hardware geeft een moderne uitstraling aan de koffer. De binnenkant is bekleed met nylon materiaal, dat zorgt voor extra bescherming van je spullen.

De Comete Plus 77 cm 4 Double Wheels Trolley Case is van het bekende merk Delsey. Met de merk kleurnaam "Black" en product code "00304182100" is deze koffer een echte eyecatcher. De ritssluiting en het TSA cijferslot zorgen ervoor dat je bagage veilig opgeborgen is tijdens je reis.

Deze koffer biedt handige opberg opties, zoals 2 binnenvakken met ritssluiting. Hierdoor kun je je spullen georganiseerd en overzichtelijk inpakken. Met een volume van 99 liter is er voldoende ruimte voor al je kleding, schoenen en andere benodigdheden.

De Comete Plus 77 cm 4 Double Wheels Trolley Case behoort tot de categorie "Reiskoffers". Met zijn stevige constructie, praktische indeling en stijlvolle design is deze koffer een must-have voor elke reizende volwassene. Bestel nu en ga in stijl op reis!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies