Delsey

Chatelet Air 2.0 66cm Trolley Brown

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 45 cm
Diepte 28.5 cm
Doelgroep Volwassenen
Formaat bagage 56-67 cm
Hoogte 66.5 cm
Kleur hardware Zilverkleurig
Materiaal Polycarbonaat
Materiaal binnenkant Polyester
Merk Delsey
Merk kleurnaam Brown
Merk product code 00167681006
Opberg opties 1 binnenvak met ritssluiting
Serie Chatelet Air
Type koffer Hard
Type slot TSA cijferslot
Type sluiting Ritssluiting
Volume 69 l

Op zoek naar een stijlvolle reiskoffer die perfect is voor volwassenen? Maak kennis met de Chatelet Air 2.0 66cm Trolley van Delsey. Deze hardcase koffer behoort tot de categorie Reiskoffers en is gemaakt van duurzaam polycarbonaat materiaal. Met een breedte van 45 cm, een diepte van 28.5 cm en een hoogte van 66.5 cm, biedt deze koffer voldoende ruimte voor al je bagage.

De Chatelet Air 2.0 66cm Trolley is voorzien van een handige ritssluiting en een TSA cijferslot, waardoor je je spullen veilig kunt opbergen. De zilverkleurige hardware geeft de koffer een moderne uitstraling. Het interieur van de koffer is gemaakt van polyester en heeft een inhoud van 69 liter.

Deze koffer uit de Chatelet Air serie van Delsey is uitgerust met opbergopties, waaronder een binnenvak met ritssluiting. Hierdoor kun je je bagage georganiseerd en overzichtelijk houden tijdens het reizen. De bruine kleur van het merk geeft de koffer een elegante en tijdloze look.

Met de Chatelet Air 2.0 66cm Trolley ben je klaar om in stijl te reizen. Bestel deze hoogwaardige koffer vandaag nog en geniet van comfort en functionaliteit tijdens al je reizen.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies