Delsey

Belmont Plus 76 cm 4 Double Wheels Expandable Trolley Case Green Chartreuse

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 52 cm
Diepte 32 cm
Doelgroep Volwassenen
Formaat bagage 68-76 cm
Hoogte 76 cm
Kleur hardware Zwart
Materiaal Polypropyleen
Materiaal binnenkant Nylon
Merk Delsey
Merk kleurnaam Green Chartreuse
Merk product code 00386182143
Opberg opties 1 binnenvak met ritssluiting
Serie Belmont
Type koffer Hard
Type slot TSA cijferslot
Type sluiting Ritssluiting
Volume 110 l

Op zoek naar een ruime en stijlvolle reiskoffer? Dan is de Belmont Plus 76 cm 4 Double Wheels Expandable Trolley Case perfect voor jou. Met zijn indrukwekkende formaat van 76 cm hoog, 52 cm breed en 32 cm diep, biedt deze koffer voldoende ruimte voor al je bagage. Of je nu op zakenreis gaat of een ontspannen vakantie plant, deze koffer is geschikt voor volwassenen van alle leeftijden.

De Belmont Plus 76 cm 4 Double Wheels Expandable Trolley Case is gemaakt van duurzaam polypropyleen materiaal, waardoor hij bestand is tegen stoten en krassen. De zwarte kleur van de hardware geeft de koffer een moderne en elegante uitstraling. Het interieur is gevoerd met nylon, wat zorgt voor extra bescherming van je spullen.

Deze koffer behoort tot de Belmont serie van het gerenommeerde merk Delsey. Met de merknaam Green Chartreuse en productcode 00386182143, ben je verzekerd van kwaliteit en vakmanschap. De koffer is voorzien van een handig TSA cijferslot, waardoor je bagage veilig opgeborgen is tijdens je reis.

De Belmont Plus 76 cm 4 Double Wheels Expandable Trolley Case heeft een ritssluiting en beschikt over opbergopties, waaronder een binnenvak met ritssluiting. Hierdoor kun je je spullen georganiseerd en gemakkelijk terugvinden. Met een indrukwekkend volume van 110 liter is er voldoende ruimte voor al je kleding, schoenen en andere benodigdheden.

Kortom, de Belmont Plus 76 cm 4 Double Wheels Expandable Trolley Case is de ideale reiskoffer voor iedereen die op zoek is naar een ruime, duurzame en stijlvolle koffer. Met zijn uitstekende kwaliteit en handige functies, zal deze koffer je reiservaring naar een hoger niveau tillen.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies