Delsey

Belmont Plus 76 Cm 4 Double Wheels Expandable Trolley Case Framboise

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 52 cm
Diepte 32 cm
Doelgroep Dames
Formaat bagage 68-76 cm
Hoogte 76 cm
Materiaal Polypropyleen
Merk Delsey
Merk kleurnaam Framboise
Merk product code 00386182119
Opberg opties 1 binnenvak met ritssluiting
Type koffer Hard
Type slot TSA cijferslot
Type sluiting Ritssluiting
Volume 110 l

Op zoek naar een ruime en stijlvolle reiskoffer? Dan is de Belmont Plus 76 Cm 4 Double Wheels Expandable Trolley Case perfect voor jou! Deze koffer behoort tot de categorie Reiskoffers en heeft een breedte van 52 cm, een diepte van 32 cm en een hoogte van 76 cm. Met een volume van 110 liter biedt deze koffer voldoende ruimte voor al je bagage.

De Belmont Plus 76 Cm 4 Double Wheels Expandable Trolley Case is speciaal ontworpen voor dames die op zoek zijn naar een praktische en trendy reisoplossing. Het materiaal van deze koffer is gemaakt van duurzaam polypropyleen, waardoor hij bestand is tegen stoten en krassen. Het merk achter deze koffer is Delsey, een bekend merk dat garant staat voor kwaliteit en vakmanschap.

Met de Framboise kleurnaam is deze koffer een echte eyecatcher. De kleur geeft een vrolijke en vrouwelijke uitstraling aan je reisuitrusting. De koffer is voorzien van een handig TSA cijferslot, waardoor je bagage veilig opgeborgen is tijdens je reis. De ritssluiting zorgt ervoor dat je gemakkelijk toegang hebt tot je spullen.

De Belmont Plus 76 Cm 4 Double Wheels Expandable Trolley Case heeft verschillende opbergopties, waaronder een binnenvak met ritssluiting. Hierdoor kun je je bagage georganiseerd en overzichtelijk houden. Dankzij de 4 dubbele wielen kun je de koffer moeiteloos voortbewegen, zelfs op oneffen terrein.

Met het formaat van 68-76 cm voldoet deze koffer aan de eisen van de meeste luchtvaartmaatschappijen. Of je nu op zakenreis gaat of een ontspannen vakantie plant, de Belmont Plus 76 Cm 4 Double Wheels Expandable Trolley Case is de ideale reisgenoot. Bestel vandaag nog en geniet van comfort en stijl tijdens je volgende reis!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies