American Tourister

Heat Wave Spinner 68/25 Combat Navy

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 43 cm
Diepte 25.5 cm
Doelgroep Volwassenen
Formaat bagage 68-76 cm
Hoogte 68 cm
Materiaal Polyester
Merk American Tourister
Merk kleurnaam Combat Navy
Merk product code 130668
Serie Heat wave
Type koffer Zacht
Type slot TSA cijferslot
Type sluiting Ritssluiting
Volume 65 l

De Heat Wave Spinner 68/25 is een trendy reiskoffer van het merk American Tourister. Met een breedte van 43 cm, een diepte van 25.5 cm en een hoogte van 68 cm, biedt deze koffer voldoende ruimte voor al je bagage. Het formaat van de bagage varieert tussen de 68 en 76 cm, waardoor deze koffer perfect is voor volwassenen die op zoek zijn naar een ruime koffer.

Deze koffer is gemaakt van duurzaam polyester materiaal, wat zorgt voor een lange levensduur. Het merk American Tourister staat bekend om zijn kwaliteit en betrouwbaarheid, en de Heat Wave serie is geen uitzondering. Met de merkkleur "Combat Navy" en de productcode "130668" is deze koffer niet alleen praktisch, maar ook stijlvol.

De Heat Wave Spinner 68/25 heeft een zachte kofferconstructie en is voorzien van een handige ritssluiting. Het TSA cijferslot zorgt ervoor dat je bagage veilig opgeborgen is tijdens je reis. Met een volume van 65 liter is er voldoende ruimte voor al je spullen, of je nu op zakenreis gaat of op vakantie.

Deze reiskoffer uit de Heat Wave serie is perfect voor volwassenen die op zoek zijn naar een ruime en stijlvolle koffer. Met zijn duurzame polyester materiaal, handige ritssluiting en TSA cijferslot, biedt deze koffer zowel gemak als veiligheid. Ga op reis met de Heat Wave Spinner 68/25 en geniet van een stressvrije en modieuze reiservaring!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies