American Tourister

Airconic Spinner 77/28 Paradise Pink

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 49 cm
Diepte 31 cm
Doelgroep Dames
Formaat bagage 77-85 cm
Hoogte 77 cm
Materiaal Polypropyleen
Merk American Tourister
Merk kleurnaam Paradise Pink
Merk product code 128188
Serie Airconic
Type koffer Hard
Type slot TSA cijferslot
Type sluiting Ritssluiting
Volume 101 l

Ben je op zoek naar een ruime en stijlvolle reiskoffer? Dan is de Airconic Spinner 77/28 van American Tourister perfect voor jou! Deze reiskoffer behoort tot de categorie "Reiskoffers" en heeft een opvallende naam die meteen de aandacht trekt.

Met een breedte van 49 cm, een diepte van 31 cm en een hoogte van 77 cm biedt deze koffer voldoende ruimte voor al je spullen. Het formaat van de bagage is ideaal voor reizen tussen de 77 en 85 cm. De koffer heeft een indrukwekkend volume van 101 liter, waardoor je al je essentials moeiteloos kunt meenemen.

De Airconic Spinner 77/28 is gemaakt van duurzaam polypropyleen materiaal, wat zorgt voor een stevige en betrouwbare koffer. Het merk American Tourister staat bekend om zijn kwaliteit en vakmanschap, en deze koffer is daar geen uitzondering op. De kleur van de koffer is Paradise Pink, wat zorgt voor een vrolijke en trendy uitstraling.

Deze koffer uit de Airconic serie is voorzien van een handig TSA cijferslot, waardoor je je bagage veilig kunt opbergen. De ritssluiting zorgt ervoor dat je gemakkelijk toegang hebt tot je spullen. Of je nu op zakenreis gaat of op vakantie, deze koffer is de perfecte metgezel voor elke reis.

Met de Airconic Spinner 77/28 van American Tourister ben je verzekerd van een kwalitatieve en trendy reiskoffer. Bestel vandaag nog en ga stijlvol op reis!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies